Paturile pentru copii trebuie alese cu grija, deoarece un somn bun si visele bune sunt deosebit de importante pentru cei mici.

Pentru a se simti confortabili in patul lor, copiii au nevoie de paturi intereante, lenjerie de pat confortabila, jucaria lor preferata si o veioza. Dar, de asemenea, patul trebuie sa fie confortabil si cu o saltea potrivita.

Paturile pentru copii sunt in multe stiluri, culori si dimensiuni – indiferent daca sunt din lemn, de exemplu din pin sau fag, PAL sau MDF.

Pat copii Ikea

Un pat extensibil iti va insoti copilul ani de zile. Aici poate avea multe vise despre paduri, dinozauri sau aparitii la circ. Pe scurt, un pat copii Ikea este o investitie grozava. Paturile extensibile cresc odata cu copilul.

Incepand de la o lungime de aproximativ 130 cm, poti extinde patul pana la aproximativ 200 cm (latime: 80 cm). Bineinteles, exista si salteaua potrivita pe masura, pentru ca baiatul sau fetita ta sa doarma fericiti.

Cu un pat copii Ikea modern, poate fi mai usor sa-ti faci copilul sa doarma. La Ikea poti gasi paturi pentru copii in culori frumoase si solutii inteligente, pentru a transforma camera copilului intr-o lume plina de fantezie, bucurie si creativitate.

In acest fel, copiii tai vor obtine un loc pe care il vor iubi cu adevarat, indiferent de varsta lor.

Pat supraetajat

Poti gasi o varietate de paturi supraetajate pentru camerele copiilor si adolescentilor. Ai de ales intre diferite versiuni, modele, materiale si preturi.

Citeste continuarea aici: Paturi copii pentru vise frumoase fantastice

{{clean}}
{{clean2}}
{{clean3}}
Publicare advertoriale SEO contact@xseo.ro