Cat timp petreci in baia ta? 20 de minute pentru un dus de dimineata sau de doua ori mai mult pentru o baie relaxanta. Baia este camera in care te reincarci cu energie sau te relaxezi dupa o zi plina.

De aceea este important sa alegi mobila de baie care sa te bucure si sa te inspire pe deplin. Pentru a combina frumusetea cu practicitatea, si pentru a face ca timpul petrecut in baie sa fie special, ai nevoie de mobila de baie.

Poate ca, detaliile mici, cum ar fi inchiderea usoara a usilor dulapului, iluminarea cu LED-uri moi si cabina de dus plina cu abur conteaza. Trebuie sa alegi mobila de baie care sa se potriveasca vietii si stilului tau. Atunci cand alegi mobila de baie, trebuie acordata o atentie deosebita calitatii, caracterului practic si viziunii excelente.

Mobila – Caracteristici

Exista doua tipuri de mobila pe piata, dupa materialul din care sunt fabricate – MDF si PVC. Mobila din MDF este fabricata din material rezistent la umiditate. Aceste tipuri sunt proiectate pentru locuri umede, dar fara a fi expuse la jetul direct de apa. Materialul MDF utilizat pentru producerea mobilei de baie este tratat cu grunduri speciale si vopsele care ii confera o rezistenta suplimentara la umiditate.

Citeste continuarea aici: Mobila si suport chiuveta pentru baie si bucatarie

{{clean}}
{{clean2}}
{{clean3}}
Publicare advertoriale SEO contact@xseo.ro