Dulapul cu oglinda, dulapurile centrale si obiectele sanitare sunt esentiale pentru depozitarea prosoapelor si a produselor de infrumusetare. De la mobilier de baie ieftine, la mobilier exclusivist de designer, poti alege tot ce ai nevoie pentru amenajarea baii tale.

Mobilierul de baie cu usi poate fi folosit in multe feluri. Inaltimea la care montezi un dulap baie depinde de articolele pe care doresti sa le depozitezi acolo.

Prosoapele si materialele de curatenie isi gasesc locul mai jos, obiecte de zi cu zi, cum ar fi crema de fata, la nivelul ochilor. Un mobilier baie deschis, fara usa sau sertar este deosebit de potrivit pentru periuta de dinti, pieptene, perie de par etc. pe care le folosesti de mai multe ori pe zi.

Mobilierul de baie cu sertare ocupa mai mult spatiu in baie, deoarece trebuie sa fie scoase complet. Aici poti depozita accesorii mai mari sau produse de infrumusetare sau de ingrijire, precum un uscator de par sau un aparat de ras electric.

Chiuveta baie, cada baie, lavoar baie

O familie are cerinte mai mari intr-o baie, fata de o singura persoana. Cu o chiuveta baie, cada baie, lavoar iti poti face baia prietenoasa pentru toata familia.

Pentru a face fata aglomeratiei de dimineata in baie, este recomandabil sa ai o baie mare, cu suficient spatiu. Ideal ar fi un WC, dus, cada baie, chiuveta baie dubla si lavoar baie. Pentru a evita aglomeratia in baie, este logic sa instalezi o chiuveta dubla.

Un lavoar supradimensionat, de exemplu, de 80 cm cu doua accesorii este, de asemenea, o optiune. Lavoarele asortate ofera mult spatiu de depozitare si ofera suficient spatiu pentru toate accesoriile si ustensilele de care ai nevoie.

Chiuveta nu trebuie sa fie prea adanca, altfel copiii mici nu vor mai putea folosi scurgerea. Nici armaturile nu ar trebui sa fie prea voluminoase, deoarece trebuie sa asiguri o functionare prietenoasa pentru copii.

Copiii prefera in special cada baie in detrimentul dusului. Dar si adultii tanjesc din ce in ce mai mult dupa o experienta relaxanta in cada de baie. Astfel, cada nu trebuie sa lipseasca din baia familiei.

Citeste continuarea aici: Cum amenajezi o baie moderna?

{{clean}}

3 thoughts on “Cum amenajezi o baie moderna?

  1. Am fost impresionat de sfaturile practice oferite in articol legate de cum sa-ti alegi echipamentul potrivit in functie de tipul de scufundare pe care il practici. Informatiile sunt utile atat pentru incepatori, cat si pentru scufundatorii experimentati.

  2. Mi-a placut modul in care autorul a evidentiat importanta pregatirii fizice si mentale pentru scufundari. Este esential sa fii in forma si sa ai o atitudine pozitiva pentru a te bucura de experienta subacvatica in deplina siguranta.

  3. Articolul este foarte interesant si detaliat in ceea ce priveste echipamentul necesar pentru scufundari. Am apreciat informatiile despre regulile de siguranta si importanta verificarii echipamentului inainte de fiecare iesire in apa.

Comments are closed.