Bolile specifice iernii, precum gripele, racelile sau alte probleme precum oboseala sau tusea nu sunt deloc placute.

Dar, pentru a combate toate problemele cu care vine iarna, nimic nu se compara cu o cura de vitamine si minerale pentru a intari organismul.

Vitamina C pentru sistemul imunitar

O cura de vitamina C este esentiala atunci cand vrei sa infrunti asa cum trebuie iarna. Te va ajuta sa lupti contra infectiilor, contra gripei si racelii. Dar, cu ajutorul ei poti combate si lipsa de energie din timpul iernii.

Deci daca te intrebi ce vitamine se recomanda pentru oboseala, vitamina C este una dintre ele. Este o alegere excelenta pentru a combate si infectiile.

Vitamina B6 este si ea o importanta sursa de energie

Este necesara si pentru influxul nervos si transmisiile sale. Combinata cu actiunea magneziului, vitamina B6 este cea mai buna pentru a lupta contra oboselii hivernale. O asociere care permite si stimularea moralului sau pentru a combate stresul.

Vitamina B12 se recomanda si ea contra frigului. Vitamina B12 este o vitamina esentiala pentru reinnoirea celulara.

Vitamina D este indispensabila pentru a trece cu bine peste iarna. Iarna, lipsa de lumina se face simtita din pacate. Pentru ca sintetizam mai putina vitamina D, se recomanda sa se ia un supliment de vitamina. Are un rol esential in prevenirea maladiilor si poate stimula organismul pentru a se apara de maladiile virale precum gripa.

Probioticele pot stimula si ele sistemul imunitar. In acest fel, organismul va deveni mult mai rezistent.

Citeste continuarea aici: Stii care sunt vitaminele esentiale ale iernii?

6 thoughts on “Stii care sunt vitaminele esentiale ale iernii?

  1. Ma bucur sa vad ca exista un loc unde pasionatii de scufundari se pot aduna si impartasi experientele lor. Este important sa facem schimb de informatii si sa ne sprijinim reciproc in aceasta comunitate. Astept cu nerabdare sa citesc mai multe articole de acest gen pe site-ul ScubaCafe.

  2. Articolul este foarte interesant si informativ. Am descoperit multe lucruri noi despre scufundari si echipamentul necesar pentru a practica acest sport. Apreciez faptul ca autorul a inclus sfaturi practice si recomandari pentru incepatori.

  3. Este evident ca autorul are experienta in domeniu si isi doreste sa impartaseasca cunostintele sale cu ceilalti. Recomand acest articol tuturor pasionatilor de scufundari.

  4. Am apreciat modul in care au fost explicate diferite tipuri de echipamente disponibile pe piata, astfel incat cititorii sa poata face alegeri informate in functie de nevoile lor.

  5. M-am simtit inspirat citind acest articol si mi-a dat curaj sa incerc si eu scufundarile. Echipamentul prezentat pare a fi de calitate si siguranta, ceea ce este foarte important.

  6. Articolul este foarte bine structurat, cu informatii clare si concise despre echipamentul necesar pentru scufundari. Mi-a placut ca au fost mentionate si recomandari pentru incepatori.

Comments are closed.