Sa te confrunti cu un perete gol poate produce acelasi blocaj ca atunci cand un pictor se confrunta cu o panza goala sau un scriitor care se uita la o foaie de hartie alba.

Dar, in toate cele trei cazuri, trebuie sa te arunci in bratele creativitatii.

Decorarea unui perete ar trebui sa fie un lucru foarte personal, sa il umpli cu fotografii sau tablouri, de exemplu, sau sa adaugi fantezie cu ajutorul unui tapet, sau cu efecte realizate din vopsea?

Dar, de ce sa nu multiplici efectul „wow!” cu reflexiile unei oglinzi… sau a mai multor oglinzi.

Este important nu numai sa stim cum sa le alegem, ci si unde sa le plasam, astfel incat sa poata oferi un efect optic de spatialitate, mai multa lumina naturala, profunzime…

Iata cateva idei de decorare cu oglinzi care nu te vor dezamagi.

Creeaza un punct focal

Gandeste-te la cea mai frumoasa casa pe care ai vizitat-o si incearca sa iti aduci aminte ce anume te-a impresionat.

A fost, oare, calitatea mobilierului, stilul de decorare interioara, culorile sau alaturarea elementelor de decor?

Poate au fost toate acestea la un loc, insa, casele aranjate cu bun gust au un element in comun: folosesc oglinzi, pentru a pune in evidenta piesele de mobilier cu personalitate.

Adesea, oglinzile se regasesc in hol, alaturi de o masa decorativa, poate in dreptul unei servante din living sau chiar in dormitor, alaturate dulapurilor si, bineinteles, in baie.

Citeste continuarea aici: Idei despre cum sa decorezi cu ajutorul oglinzilor

{{clean}}

3 thoughts on “Idei despre cum sa decorezi cu ajutorul oglinzilor

  1. Apreciez atentia acordata detaliilor tehnice si aspectelor de siguranta mentionate in articol. Este important sa fim bine informati inainte de a practica scufundarile, iar acest articol ofera o perspectiva cuprinzatoare asupra echipamentului necesar si masurilor de precautie.

  2. Am fost impresionat de nivelul de expertiza al autorului in domeniul scufundarilor. A abordat subiectul cu pasiune si profesionalism, oferind cititorilor informatii valoroase si utile. Recomand cu caldura acest articol tuturor pasionatilor de scufundari.

  3. Articolul este extrem de interesant si informativ, oferind detalii importante despre echipamentul necesar pentru scufundari. Mi-a placut modul in care au fost prezentate diferite tipuri de echipamente si sfaturile practice pentru alegerea celor potrivite.

Comments are closed.