Un dulap bun este una dintre cele mai bune investitii intr-o casa. Spatiul disponibil, lumina din camera si, mai presus de toate, bugetul sunt elemente care iti vor determina intotdeauna alegerea.

Indiferent daca ai nevoie de un dulap pentru haine, dulapuri pentru bucatarie sau alte tipuri de dulapuri, regulile sunt similare. Daca ai spatiu, poti opta pentru modele de sine statatoare, dar daca spatiul este putin, il vei folosi mai bine in dulapuri incorporate.

Cum alegi dulapurile de haine?

Odata ce stii de ce tip de sifonier ai nevoie, va trebui sa decizi finisajul pe baza stilului de decorare al camerei. Poti alege un dulap usor de integrat in decor, cu fatade din lemn, lacuit, din sticla si cu sistemul de inchidere potrivit (articulat, pliat sau glisant).

In cele din urma, trebuie sa planifici si sa distribui interiorul in detaliu cu rafturi, sertare, pereti despartitori si accesorii pentru a creste capacitatea si a organiza dulapul in cel mai bun mod. Daca tii cont de toate acestea, vei reusi sa alegi dulapul perfect pentru fiecare camera din casa ta, nu doar pentru haine.

Sfaturi pentru dulapul de haine perfect

Pentru a sti cum sa alegi dulapuri de haine perfecte, trebuie mai intai sa stii ca exista trei tipuri de deschidere a usilor: glisante, pliabile si batante. Alegerea depinde de marimea spatiului dulapului atat in ??latime si adancime, cat si de gusturile estetice ale fiecarui cumparator.

Pentru dulapurile cu adancime mica, adica cu o dimensiune a spatiului intern total de pana la 600 mm, se recomanda utilizarea usilor pliante. Pentru dulapuri mai mari de 700 mm se pot folosi toate tipurile de usi.

Pentru dulapuri cu o latime de pana la 1.100 mm. se recomanda utilizarea usilor pliante si niciodata glisante. De asemenea, un factor de luat in considerare la alegerea tipului de deschidere a usii este amplasarea dulapului in camera, intrucat usa nu trebuie sa loveasca peretii.

Ce trebuie sa fie in interiorul dulapului

In primul rand vei avea nevoie de un organizator pentru dulap. In ceea ce priveste interiorul dulapurilor, materialele utilizate sunt de obicei melaminate pentru economie, deoarece finisajele lacuite pot fi mai scumpe. Modul in care dulapul este structurat in interior depinde de modul de utilizare a dulapului.

Incercand sa generalizam, trebuie sa spunem ca pentru un dulap mic, minimul pe care ar trebui sa-l ai este un spatiu pentru haine lungi, un spatiu pentru haine scurte si un modul de sertar.

Este recomandabil sa ai un spatiu pentru raft pentru articolele de imbracaminte pliate. Si daca ai mai mult spatiu, dulapurile se pot completa cu o infinitate de accesorii, de la suporturi pentru pantofi detasabile, pana la rafturi glisante sau inclinate, cosuri pentru haine murdare, oglinzi detasabile, spatiu pentru cravate, etc.

Citeste continuarea aici: Cum poti alege cele mai bune dulapuri pentru casa ta?

{{clean}}
{{clean2}}
{{clean3}}

4 thoughts on “Cum poti alege cele mai bune dulapuri pentru casa ta?

  1. Ma gandesc serios sa imi achizitionez echipamentul necesar si sa incerc scufundarile. Articolul mi-a starnit curiozitatea si m-a convins ca este o activitate fascinanta.

  2. Sunt impresionat de detaliile prezentate in articol, care explica pe larg fiecare element esential pentru scufundari. Abordarea practica a subiectului este foarte utila.

  3. Scufundarile sunt una dintre pasiunile mele si ma bucur ca am descoperit acest articol care ofera sfaturi utile si recomandari de echipament. Multumesc pentru informatii!

  4. Articolul este foarte interesant si bine documentat. Am aflat multe informatii noi despre echipamentul necesar pentru scufundari. Mi-ar placea sa incerc si eu aceasta experienta in viitor.

Comments are closed.