Atunci cand vrei sa alegi cele mai bune cuverturi pentru pat, din multitudinea de modele existente pe piata, este important sa tii cont de mai multe aspecte importante pe care sa le adaptezi perfect stilului tau.

Cuvertura de pat este un element decorativ si te ajuta sa definesti mai bine stilul unei incaperi, oferind totodata si protectie patului sau canapelei. Iti prezentam cele mai importante criterii de care sa tii cont pentru a alege cele mai potrivite cuverturi.

Alege corect dimensiunea pentru cuverturi

Pentru inceput va fi necesar sa determini care sunt dimensiunile necesare pentru patul tau. In acest sens, va trebui sa ai in vedere pentru inceput dimensiunea patului si a pernelor in cazul in care cumperi o cuvertura de pat set.

Iata cele mai comune dimensiuni pentru cuverturi de pat:

Cuvertura de pat pentru o persoana – fie ca este vorba despre pat pentru adulti sau pentru copii, cuverturile simple pentru pat sunt unele dintre cele mai mici. Ele pot sa fie folosite si ca patura atunci cand sunt facute din materiale naturale;

Cuverturi pentru pat dublu – o cuvertura pentru patul matrimonial poate fi disponibila in mai multe dimensiuni tinand cont de marimea pe care patul o are;

Cuverturi pentru canapea – sunt foarte multe persoane care prefera sa puna cuverturi si pe pat, in special atunci cand au animale de companie sau copii mici pentru a evita accidentele. Dimensiunile in acest sens variaza in functie de marimea canapelei. Tot in aceasta categorie se incadreaza si gama de cuverturi pentru coltar.

Stilul adoptat pentru cuvertura de pat

Exista mai multe stiluri din care poti alege cuvertura de pat potrivita pentru tine. Spre exemplu, poti alege cuverturi matlasate atunci cand vrei ca acestea sa reziste mai bine la murdarire. Cele mai frumoase cuverturi de pat sunt cele care se potrivesc interiorului tau si nevoilor pe care le ai, de unde rezulta faptul ca va trebui sa tii cont de stilul general al incaperii inainte de a le alege.

Culorile potrivite pentru cuverturi

Este important ca atunci cand vrei sa alegi cuverturi de pat deosebite sa nu uiti de stilul tau si de restul culorilor din incapere. Este recomandat sa alegi culori si imprimeuri care sa poata rezona cu tine si care sa transmita celor din jur o stare cat mai placuta.

Citeste continuarea aici: Cum poti alege cuvertura de pat perfecta pentru stilul tau

{{clean}}
{{clean2}}
{{clean3}}

3 thoughts on “Cum poti alege cuvertura de pat perfecta pentru stilul tau

  1. Informatiile practice despre echipamentul necesar pentru scufundari sunt foarte utile si le recomand tuturor celor care vor sa se initieze in acest sport minunat.

  2. Ma impresioneaza fotografiile incluse in articol, care arata clar frumusetea apelor albastre si a vietatilor marine. Este o inspiratie pentru cei care iubesc scufundarile.

  3. Articolul este foarte bine structurat si ofera informatii detaliate despre cele mai bune locuri de scufundari din lume. Mi-ar placea sa incerc si eu experienta scufundarilor in aceste locuri minunate.

Comments are closed.