Doar pentru ca este cea mai mica incapere din casa nu inseamna ca baia este usor de decorat.

Dimpotriva: ar trebui sa planuiesti cu atentie fiecare detaliu pentru a evita problemele in viitor.

In revistele de decoratiuni sau in brosurile companiilor care vand articole pentru baie, vedem modele frumoase si foarte la moda.

Multi oameni, in dorinta lor de a urma aceste tendinte, sfarsesc prin a comite multe dintre acele greseli pe care le faci atunci cand iti decorezi baia si care, pe termen lung, sunt greu de reparat.

Decorarea casei are mai multe laturi si necesita atentie la detalii. Acest lucru este valabil pentru fiecare camera din casa, inclusiv pentru baie.

Te-ai gandit vreodata la asta? Iata cateva sfaturi pentru a evita acele greseli pe care le faci atunci cand iti decorezi baia.

Nu folosi culori inchise

Culorile inchise intr-o incapere atat de mica precum baia vor da impresia ca aceasta este si mai mica.

Fereste-te de tentele inchise de culoare, caci ele nu reflecta lumina si nu vor face decat sa estompeze eforturile tale.

Alege, in schimb, culori neutre, din palete cromatice unitare si nu imbina mai mult de patru culori caci, altfel, risti sa dai impresia de dezordine.

Citeste continuarea aici: Ce sa nu faci atunci cand iti decorezi baia

4 thoughts on “Ce sa nu faci atunci cand iti decorezi baia

  1. M-am simtit inspirat citind acest articol si mi-am dat seama ca echipamentul potrivit poate face diferenta intre o scufundare reusita si una nereusita. Multumesc pentru informatii!

  2. Informatiile prezentate in articol sunt foarte utile pentru cei care doresc sa inceapa sau sa isi imbunatateasca experienta de scufundare. Recomand acest articol tuturor pasionatilor de sporturi acvatice.

  3. Ma bucur sa vad ca exista o varietate atat de mare de echipamente disponibile pentru scufundari. Este important sa alegi echipamentul potrivit in functie de tipul de scufundare pe care il practici.

  4. Articolul este foarte interesant, am aflat multe lucruri noi despre echipamentul necesar pentru scufundari. Mi-a placut ca au fost mentionate atat echipamentele de baza, cat si cele optionale.

Comments are closed.