Aeroterma este un incalzitor electric mic, convenabil, care va furniza caldura atunci cand mediul ambiental nu este destul de potrivit.

In loc sa te imbraci cu un alt pulover, este mai bine sa cumperi aeroterme.

Aerotermele sunt utilizate pentru incalzirea atat a incaperilor rezidentiale, cat si a celor utilizabile. Datorita puterii reduse – de la 200 la 2500 W – functioneaza cel mai bine in incaperi mici.

Aeroterma poate fi montata permanent pe perete, dar versiunile portabile sunt mai populare. Sunt alimentate cu curent alternativ monofazat (cu tensiune 230 V si frecventa 50 Hz).

Circuitul electric la care aeroterma va fi conectata, trebuie sa fie protejata de o siguranta de 10 amperi. Dispozitivul trebuie sa aiba un termostat pentru siguranta.

Aeroterma auto

Aeroterma auto se alimenteaza de la bricheta si consta dintr-un element de incalzire si un ventilator inchis intr-o carcasa din plastic.

Aeroterma auto aspira aer rece cu un ventilator si conduce fluxul prin elementul de incalzire. Incalzitorul este realizat cu o suprafata nervurata, oferind o suprafata maxima de contact cu masa de aer.

Dispozitivele sunt fixate cu ventuze si au manere retractabile pentru utilizare. Jaluzelele mobile sunt incorporate in incalzitor pentru a schimba directia fluxului de aer cald.

Aeroterma de perete

Aeroterma de perete este mai moderna si doar putin mai scumpa, si de asemenea, prezinta caracteristici foarte convenabile. Aerotermele de perete pot fi programate folosind telecomanda sau afisajul.

Poti seta temperatura optima, timpul de functionare si timpul de pornire si oprire. De asemenea, au functia de oscilatie, adica, se intorc dintr-o parte in alta pentru a sufla aer fierbinte in diferite parti.

Datorita acestui fapt, pot incalzi chiar si incaperi mari. Mai mult decat atat, multe dintre aceste tipuri de dispozitive sunt echipate cu o functie pentru functionare silentioasa si modul Eco de economisire a energiei, care regleaza in mod optim nivelul de putere.

Cat consuma o aeroterma

Marea varietate de modele iti permite sa alegi un model pentru interior. Dispozitivele mici au o putere de 1-1,5 kilowati si nu consuma multa energie.

Citeste continuarea aici: Aeroterme pentru casa sau masina ta

{{clean}}
{{clean2}}
{{clean3}}

3 thoughts on “Aeroterme pentru casa sau masina ta

  1. Am apreciat faptul ca articolul a inclus informatii practice despre locurile unde poti practica scufundarile si cum sa te pregatesti corespunzator pentru aceste aventuri subacvatice. Cu siguranta o lectura utila pentru cei pasionati de acest sport.

  2. Mi-a placut modul in care autorul a abordat subiectul scufundarilor si a explicat beneficiile acestei activitati pentru sanatatea noastra. Este motivant sa citesti despre experientele altor persoane si cum au descoperit pasiunea pentru scufundari.

  3. Articolul este foarte interesant, mi-a placut cum au fost prezentate informatiile despre scufundari si echipamentul necesar. Este important sa fim bine pregatiti inainte de a practica acest sport extrem si acest articol ofera sfaturi utile in acest sens.

Comments are closed.