Poate fi un fotoliu puf sau mai rigid; sa ai una, doua sau trei bucati; monopolizati intreaga latime a unui perete sau dati personalitate unui colt si este chiar posibil ca acesta sa aduca in prezent un stil vechi sau sa va permita sa vedeti tendintele moderne.

Un fotoliu contine in sine multe optiuni si chiar actiuni. Fotoliul pentru tine sau fotoliul pentru clientul in asteptare?

Nu este acelasi lucru sa alegi unul care sa foloseasca unui client sau unul care serveste pentru a te relaxa acasa, dupa o zi lunga. Chiar si decorarea locului va oferi, de asemenea, date care ne ghideaza sa alegem pe cel potrivit.

Pentru toate acestea, alegerea unui fotoliu puf potrivit este o sarcina care necesita sa ai simturile in alerta. Primul pas este sa definim pentru ce ne dorim in ceea ce priveste fotoliul, daca va fi pentru unliving, pentru un birou, daca va sta langa un perete sau in mijlocul camerei.

Desigur, dimensiunea va depinde de locul disponibil. Apoi, trebuie sa vedeti in ce context va straluci. In acest sens, poate fi in conformitate cu decorarea sau poate fi o bucata de contrast, o tendinta care domneste in prezent.

Cu aceste date este deja posibil sa se defineasca detalii precum tipul de tapiterie, stilul mobilierului, culoarea si multe altele. Poti chiar sa aflii cum sa faci un fotoliu de puf.

Fotoliul clasic

Desi pana de curand se credea ca un fotoliu in stil clasic nu poate sa stea intr-un mediu modern, avangarda in designul interior a inceput sa demoleze acest mit. Cum sa unim ambii curenti?

Poti, de exemplu, sa lustruiesti structura scaunului pentru a-i oferi un finisaj mai usor sau pentru a utiliza un gen izbitor si contemporan. Poti cumpara si un fotoliu puf king size care sa umple camera.

Citeste continuarea aici: Cum iti poti alege rapid fotoliul ideal?